به گزارش مفدا شهرکرد، سید احمد نوربخش افزود: نظارتها بر فرایند تهیه مواد اولیه، آماده سازی، طبخ و توزیع غذا شامل دو بخش است، یک بخش از نظارتها از طریق تیمهای متشکل از کارشناسان تغذیه، بهداشت محیط و ناظرین غذایی (که آشپز هستند) انجام میشود.
مسئول اداره تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد ادامه داد: بخش دیگر نظارتها توسط ناظرین دانشجویی که شورای صنفی دانشجویان دانشگاه به اداره تغذیه معرفی مینماید صورت میگیرد، لازم به ذکر است که ناظرین دانشجویان در مکانهای توزیع غذا مستقر هستند و با تکمیل فرم گزارش، مشکلات و مسائل امور تغذیه را به اداره تغذیه انعکاس میدهند تا در اسرع وقت اقدامات لازم به عمل آید.
وی در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: با شیوع بیماری کرونا توزیع غذا برای دانشجویان صرفا در ظروف یکبار مصرف توزیع شد، بدین صورت که ناهار در غذاخوریها با رعایت پروتکلهای بهداشتی و شام و صبحانه در ظروف یکبار مصرف بصورت بستهبندی در خوابگاههای دانشجویی توزیع میشد .
نوربخش عنوان کرد: با اوجگیری دوباره کرونا پیرو بخشنامههای ستاد کرونا استان، ناهار نیز در غذاخوری رحمتیه به صورت بستهبندی در ظروف یکبار مصرف توزیع شد و از سرو آن در سلف سرویس جلوگیری به عمل آمد.
مسئول اداره تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد خاطرنشان کرد: همچنین فرآیند طبخ غذا در آشپزخانه نیز با رعایت کامل همه پروتکلهای بهداشتی انجام میشود و کلیه وسایل آشپزخانه در نوبتهای مختلف گندزدایی میشوند.
وی اظهار داشت: در ورودی آشپزخانه وغذاخوریها مواد ضدعفونی برای ضدعفونی کفشها و دستها قرار گرفته است.
نوربخش در خصوص آموزش خدمه و پرسنل آشپزخانه درخصوص نحوه رعایت دستورالعملهای بهداشتی عنوان کرد: آموزشهای لازم در این خصوص از طریق کارشناسان معاونت دانشجویی و بهداشتی دانشگاه ارائه شد.
مسئول اداره تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد ادامه داد: از طریق کارشناسان بهداشت محیط معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فرم خود اظهاری برای پرسنل شاغل در آشپزخانه تکمیل و به صورت مرتب تبسنجی از خدمه به عمل میآید.
وی تاکید کرد: در صورت مشاهد موارد مشکوک ضمن هماهنگی با کارشناسان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد جهت انجام تست ارجاع میشود و تا دریافت جواب از حضور آنان در آشپزخانه جلوگیری به عمل میآید.
نوربخش با تاکید بر اینکه استفاده از ماسک و دستکش برای کلیه پرسنل حاضر و شاغل در آشپزخانه در تمام ساعات فعالیت آن ضروری است، بیان کرد: مواد شوینده و ضدعفونی کننده به مقدار کافی در اختیار پرسنل آشپزخانه قرار داده می شود.
مسئول اداره تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در خصوص مشکلات تغذیه دانشجویی نیز گفت: دانشجویان میتوانند از طریق شورای صنفی دانشجویان و یا با مراجعه حضوری به اداره تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، مشکلات خود را مطرح و پیگیری نمایند.
سهشنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۱
نظارت مستمر بر نحوه طبخ و توزیع غذا در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد صورت میگیرد

مسئول اداره تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد نظارت بر فرآیند طبخ و توزیع غذای دانشجویان در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد را تشریح کرد.
ارسال نظر