به گزارش مفدا هرمزگان؛ معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در تشریح عملکرد این دانشگاه در زمینه اردوهای جهادی در گفتگو با مفدا گفت: رویکرد اردویهای جهادی در خدمت رسانی هر چه بهتر به جامعه هدف و کسانی است که کمترین دسترسی را به دریافت خدمات دارند. استقبال دانشجویان، کارکنان و اساتید دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در چند سال اخیر بسیار خوب بوده است.
دکتر صدیقه عابدینی گفت: اردوهای جهادی با آغاز سال تحصیلی بیشتر قوت می گیرد، درسال تحصیلی ۹۸-۹۹ اردوهای جهادی هم در روستاهای دورافتاده و هم در حاشیه شهرها با توجه به نیازسنجی های صورت گرفته برگزار میشود که مردم بتوانند از خدمات مختلف بهداشتی، درمانی، آموزشی و فرهنگی بهره مند شوند.
عابدینی افزود: روستاهای بخش گافر شهرستان جاسک، شهرستان بشاگرد، مناطق سیل زده، شهرستان حاجی آباد ، مدارس حاشیه ای شهرستان بندرعباس، نقاهتگاه بیماران کووید و... از جمله مکان های است که اردوهای جهادی برگزار شده و جهادگران در عرصه های مختلف حضور داشته اند.
وی یادآور شد: سعی کرده ایم با هماهنگی خدمات ارایه شده در اردوهای جهادی درقالب یه بسته کامل ارائه گردد که با حضور دانشجویان و اساتید در زمینه پزشکی، دندانپزشکی، مامایی، بهداشت، مشاوره، فرهنگی و آموزشی باشد.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به اینکه نهادینه شدن فرهنگ جهادی در دانشگاه ثمره ای موثر در جامعه خواهد داشت، اضافه کرد: اعضای هیات علمی، دانشجویان وکارکنان، بسیج جامعه پزشکی، کانون فعالیتهای جهادی، کانون هلال احمر، کانون خیریه، انجمنهای علمی دانشجویی،بسیج دانشجویی در این اردوها حضوری پررنگ داشتهاند.
ارسال نظر