به گزارش مفدا شهرکرد، همه پای کار مبارزه با بیماری کرونا ایستادهاند، درست شبیه همان رزمندگانی که زمانی پای کار دفاع از شرف و ناموس این کشور ایستادند تا مبادا زرهای از خاک این سرزمین اهورایی به دست نااهلان بیوفتد.
مدافعان سلامت این روزها ادامه دهندگان راه پدران و برادران خود هستند و در این روزهای سخت از حضور و وجود این عزیزان قهرمان روحیه میگیرند، همان کاری که این روزها سید مهدی میراحمدی انجام میدهد و با به تصویر کشیدن تمثال شهدای گرانقدر چهارمحال و بختیاری هم روحیه خود و هم روحیه پرسنل و هم روحیه بیماران را تقویت میکند.
در زیر متن گفتوگوی مفدای شهرکرد با این پرستار خط شکن بیمارستان هاجر (س) شهرکرد آمده است:
*مفدا شهرکرد: خودتان را معرفی کنید:
*میراحمدی: سید مهدی میراحمدی فرزند شهید سید ناصر میراحمدی هستم، پرستار بیمارستان هاجر (س) و کارشناس حرفهای مدیریت سوانح،
۱۰سال نیز سابقه کار دارم.
*مفدا شهرکرد: در حال حاضر چه وظیفهای برعهده دارید؟
*میراحمدی: من کار سخت نمونهگیری کرونا از موارد مشکوک به این بیماری را انجام میدهم.
*مفدا شهرکرد: تا الان چند مورد نمونهگیری انجام دادین؟
*میراحمدی: من تا الان بیش از ۹۰۰۰ نمونهگیری از بیماران مراجعهکننده انجام دادهام و از زمانی که بحث شیوع بیماری کرونا رخ داد اولین داوطلب نمونهگیری در چهارمحال و بختیاری بودم، الان نیز به صورت داوطلب کار میکنم.
*مفدا شهرکرد: پس شما به نوعی صفشکن هستید;
*میراحمدی: اطرافیانم میگویند من لیدر فیزیکی نمونهگیری کرونا هستم، شناسایی ویروس در افراد مشکوک با من است و من اولین کسی هستم که با بیمار مشکوک در ارتباطم، در واقع بهنوعی تخریبچی یا همان خطشکن.
*مفدا شهرکرد: با وجود مطالبی که عنوان کردید میتوان گفت کار بسیار سنگینی برعهده شما است
*میراحمدی: کار حساسی برعهده من است، اگر اشتباهی انجام دهم، شاید بزرگترین اشتباه باشد چون جان یک بیمار به خطر خواهد افتاد و هم برای خود من و هم برای بیمار بسیار خطرناک است.
*مفدا شهرکرد: در مدت این چند ماه شیوع بیماری هر روز سر کار حاض بودید؟
*میراحمدی: بله از بهمنماه سال گذشته که بیماری منحوس کرونا در کشور شایع شد هر روز سر کار حاضرم، آنکال ۲۴ هستم و هر زمان در بیست و چهارساعت لازم باشد باید به بیمارستان مراجعه کنم.
*مفدا شهرکرد: از خطرات کارتان بفرمایید
*میراحمدی: اولین و مهمترین خطر آلوده شدن خودم، اطرافیان و خانوادهام به کرونا است، استرس کار بسیار بالاست، ممکن است حتی همکاران یا فردی که مشکوک به کرونا است اما بیمار نیست نیز از طریق من آلوده شوند.
*مفدا شهرکرد: از خاطرات خوب یا بدی که در حین انجام نمونهگیری داشتید بفرمایید:
*میراحمدی: یکی از بیماران بود که در زمان نمونهگیری حالت تهوع پیدا کرد و روی لباس من استفراغ کرد که باعث شد حالم بسیار بد شود، از طرفی هم بشدت از انتقال بیماری هراسان شدم، همچنین نمونهگیری از اجساد هم برعهده من است که کار بسیار سختتر و خطرناکتر است که حتی باعث شده بعضی شبها کابوس ببینم.
*مفدا شهرکرد: شما حتی کار نمونهگیری از اجساد را نیز انجام میدهید؟
*میراحمدی: بله نمونهگیری از اجساد از نوزاد تازه متولد شده تا افراد مسن را انجام میشود که کار بسیار سخت و طاقتفرسایی است.
*مفدا شهرکرد: از کاری که انجام میدهید نمیترسید؟
*میراحمدی: زمانی که در آزمایشگاه کار میکردم کمی به شرایط عادت کردم، بحث آزمایشگاه و انجام آزمایشات مختلف یه مقوله مفصل است که کمتر به آن پرداخته شده است، نمونهگیری و تشخیص بیماری کرونا با آزمایشگاه است اما کمتر به آن توجه میشود.
*مفدا شهرکرد: کار در لباس ایزوله و ماسک و گرمای هوا و کمبود اکسیژن چگونه است؟
*میراحمدی: در تابستان گرم در لباسهای ایزوله شرایط بسیار سخت بود اما مجبور به تحمل بودیم، به هر حال شرایطی پیش امده است که یا باید بجنگیم یا تسلیم شویم، ما هم که اهل تسلیم شدن نیستیم پس مبارزه میکنیم، حتی در شرایطی سخت و طاقت فرسا
*مفدا شهرکرد: ازدواج کردید؟
*میراحمدی: بله ازدواج کردم و دو فرزند کوچک هشت ساله و هفت ماهه دارم.
*مفدا شهرکرد: نظر خانواده درباره کاری که انجام میدهید چیست؟
*میراحمدی: همسرم ابتدا کمی ناراحت بود اما تقریبا عادت کردند، جالب است بدانید بعد از دقیقا چهار روز از تولد فرزند دومم اولین بیمار کرونایی در بیمارستان هاجر (س) شهرکرد شناسایی شد به همین دلیل دو ماه اول فرزند تازه متولد شدهام را به جایی دیگر فرستادم.
*مفدا شهرکرد: در حال حاضر وضعیت تجهیزات حفاظت فردی که از آن استفاده میکنید به چه شکل است؟
*میراحمدی: خوشبختانه با تلاش ریاست بیمارستان هاجر (س) شهرکرد لباسهای ایزولهای که در اختیارمان قرار گرفته بسیار بهتر شده و لباسی که الان از آن استفاده میکنیم مناسبتر است و گرمای زیادی احساس نمیکنیم.
*مفدا شهرکرد: وضعیت بیماری را در حال حاضر چگونه ارزیابی میکنید؟
*میراحمدی: اوایل سردگم بودیم اما اکنون به اصطلاح قلق بیماری دستمان آمده و هر چقدر به پیش میرویم شرایط بهتر میشود.
*مفدا شهرکرد: ایده چاپ تصاویر شهدا در پشت لباس و تقدیم شیفت هر روز به هر شهید از کجا آمد؟
*میراحمدی: ما کار جهادی میکنیم بنابراین بهتر است که از شهدا روحیه بگیریم، بنابراین تصمیم گرفتم تصاویر و اسم شهدا را پشت لباس ایزوله حک کنم تا هم خود و هم دیگران بتوانند روحیه خود را حفظ کنند.
در روزهای اول شیوع بیماری استرس و اضطراب بسیار بالا بود به ویژه وقتی که آمار فوتیها به گوشمان میرسید نگرانتر میشدیم.
به همین دلیل تصمیم گرفتم به عنوان یک لیدر فیزیکی عکس شهدا را در پشت لباسم نقاشی کنم تا انگیزه در بین پرسنل افزایش یابد.
خود من آخر شیفتم که میشود خسته میشوم ولی صبح که سرکار حاضر میشود ذوق و شوق آنرا دارم که امروز قرار است عکس کدام شهید را در پشت لباسم به تصویر بکشم و کدام قهرمان ملی را به مردم معرفی کنم.
*مفدا شهرکرد: از نظر شما که در جبهه مبارزه با بیماری کرونا در حال نبرد هستید، شرایط الان سختتر است یا دوران دفاع مقدس؟
*میراحمدی: وقتی به دوران جنگ فکر میکنیم، زمانی که بمب شیمیایی بر سر مردم ریخته شد، چه فاجعهای رخ داد، الان تنها با یک بیماری مواجهایم اما رزمندگان دفاع مقدس علاوه بر گازهای مختلف شیمیایی با سربازان رژیم بعث نیز مواجه بودند.
*مفدا شهرکرد: هر چقدر فکر میکنم میبینم شرایط رزمندگان در دوران دفاع مقدس بسیار سختتر از شرایط حال حاضر بوده و این عزیزان چه مردان بزرگی بودند که در جبهههای حق علیه باطل حضور پیدا میکردند.
*مفدا شهرکرد: انتخاب تصاویر شهدا بر چه مبنای صورت میگیرد؟
*میراحمدی: انتخاب شهدا از طریق معرفی پرسنل، تماس مردم و درخواست خانوادههای شهدا و... انجام میشود.
*مفدا شهرکرد: هدفتان از این کار چه بود؟
*میراحمدی: من شیفت هر روز کاریام را به شهیدی که پشت لباسم به تصویر میکشم تقدیم میکنم و سعی میکنم با ادامه راه این شهدا معرف خوبی برای شهید آن روز به مردم باشم.
*مفدا شهرکرد: تقاضای شما از مردم چیست؟
*میراحمدی: من به عنوان سرگروه شهید آوینی، این قول را میدهم تا زمانی که جان در بدن دارم کار میکنم تا زمانی که کرونا را شکست دهیم اما خواستهای از مردم دارم که پروتکلهای بهداشتی را رعایت کنند، بیماری بسیار خطرناک است که پیر و جوان نمیشناسد، اینجا جوان فوت شده، نوزاد فوت شده، مادر باردار فوت شده داشتیم، بیماری شوخی نیست باید جدی گرفته شود.
*مفدا شهرکرد: و سخن آخر
*میراحمدی: ما تا نفس داریم داریم پای سلامت مردم ایستادهایم اما مردم هم باید رعایت حال پرسنل و کادر درمان را بکنند چون ما هم واقعا خسته شدیم، اگر این کار را انجام دند بار بر دوش پزشکان و پرستاران و خدمه مراکز بهداشت و درمان سبکتر میشود.
ارسال نظر