به گزارش مفدا، دکتر سیماسادات لاری روز سهشنبه دوم دیماه در مراسم اختتامیه بیست و پنجمین جشنواره قرآنی هدهد ویژه دانشگاهیان وزارت بهداشت در سالن آمفیتئاتر دانشگاه علوم پزشکی ایران ضمن خیرمقدم به مدعوین حاضر در مراسم گفت: خوشحالم که امروز در جمع معوین گرانقدری همچون دکتر سعید نمکی وزیر محترم وزارت بهداشت، شاهد تقدیر از بخشی از برگزیدگان این جشنواره در گروه دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشکدهها و دانشگاههای علوم پزشکی هستم. باعث افتخار است که در این محفل نورانی در خدمت عزیزانی همچون حجتالاسلام دکتر سعید عاملی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجتالاسلام و المسلمین رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، دکتر سلیمی رئیس دانشگاه علامه طباطبایی و نیز دکتر کیانوش جهانپور رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت هستم.
وی خاطرنشان کرد: وزیر بهداشت با همه مشغلههایی که داشته و دارند و با اینکه بیش از ۱۰ ماه در گیر مبارزه با ویروس منحوس کرونا هستند، امروز قبول زحمت کرده و در جمع این محفل قرآنی حاضر شدند و این موضوع را به فال نیک میگیرم. حضور ایشان در مراسم اختتامیه جشنواره قرآنی هدهد وزارت بهداشت، نشان از توجه و اهمیت وی به فعالیتهای قرآنی جامعه دانشگاهی از جمله دانشجویان، کارکنان و اساتید دانشگاههای علوم پزشکی است.
لاری ادامه داد: باعث افتخار و خرسندی است که فضای سالن اختتامیه، مزین به عکس شهدا بویژه مدافعان شهدای سلامت است. عزیزانی که از بدو شیوع ویروس کرونا، جهادگونه در مسیر مبارزه با این بیماری در تلاش بودند و در بیمارستانها و مراکز درمانی برای مداوی بیماران از هیچ تلاشی دریغ نکرده و جان خود را فدا کردند. همچنین در همین جا باید درود بفرستم به شهدای دانشجوی دفاع مقدس و چه زیباست که عکس این عزیزان در این محفل قرآنی، زینتبخش مراسم اختتامیه شده است.
برگزاری اختتامیه جشنواره قرآنی هدهد، سرآغاز خوبی برای عمل به ارزشهای قرآنی است
قرآن عامل اصلی هدایت وتربیت همه افراد و جوامع بشری به سوی کمال و نیل به ارزشهای اخلاقی و انسانی است و همواره رسول اکرم (ص)، این کتاب آسمانی را به عنوان شفا و رحمت برای مؤمنان معرفی میکرد و به آنها یادآور میشد که پیامهای حیات بخش قرآن کریم، همواره جان هر تشنهای را سیراب میکند
او ضمن تبریک و خیرمقدم به برگزیدگان این جشنواره در سه گروه دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاههای علوم پزشکی، خاطرنشان کرد: به دلیل محدودیتهای کرونایی و لزوم رعایت پروتکل های بهداشتی، امسال ناچار هستیم به صورت حضوری از تعداد کمی از عزیزان تقدیر کنیم و انشاءالله جوایز و تندیس دیگر افراد برگزیده به دست آنها خواهد رسید. به هرحال مقدم همه عزیزان در این محفل نورانی را گرامی میدارم و انشاءالله این اختتامیه، سرآغاز خوبی برای عمل به ارزشهای قرآنی باشد.
سخنگوی وزارت بهداشت، از قرآن کریم به عنوان برترین و ماندگارترین اثر آسمانی و جاودانهترین پیام خداوند برای هدایت بشر یاد کرد و گفت: خداوند متعال برای هدایت بشریت، این کتاب آسمانی را بر قلب نازنینترین و شریفترین بنده خدا- حضرت محمد(ص)- نازل کرد.
لاری خاطرنشان کرد:« قرآن عامل اصلی هدایت وتربیت همه افراد و جوامع بشری به سوی کمال و نیل به ارزشهای اخلاقی و انسانی است و همواره رسول اکرم (ص)، این کتاب آسمانی را به عنوان شفا و رحمت برای مؤمنان معرفی میکرد و به آنها یادآور میشد که پیامهای حیات بخش قرآن کریم، همواره جان هر تشنهای را سیراب میکند».
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با اشاره به اینکه فعالیتهای قرآنی، جایگاه والا و رفیعی در نظام فرهنگی کشور دارد، اظهار کرد: جامعه دانشگاهی باید در حوزه فعالیتهای قرآنی همواره پیشرو و خلاق باشد و بدون شک برگزاری جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت که همه ساله به صورت مستمر برپا میشود، نبض فعالیتهای قرآنی این وزارتخانه به شمار میرود.
وی افزود: هدف از برگزاری این مسابقات، محافل و جشنوارههای قرآنی در ادارات و وزارتخانهها و همچنین در سطح کشور، یقینا باید به تغییر و ارتقای رفتارها وکردارهای ما در زندگی منتج شود و بدون شک اگر به این هدف مهم نرسیم، صرفا یک فعالیت تبلیغی و کلیشهای انجام دادهایم. بیشک جامعهای سعادتمند است که اعضایش، انس با قرآن و عترت(ع) داشته باشد و این انس و الفت با قرآن، در رفتار تک تک اعضای جامعهاش متجلی باشد.
سخنگوی وزارت بهداشت با اشاره به گذشت ۲۵ دوره از برگزاری جشنواره قرآنی وزارت بهداشت، یادآور شد: باعث افتخار است که جشنواره بیست و پنجم مزین به نام سردار دلها، حاج قاسم سلیمانی است. سال گذشته بعد از شهادت سردار ملی، آیین افتتاحیه این جشنواره را در کرمان و بر سر مزار ایشان آغاز کردیم و یکسال، عزیزان ما در مرکز قرآن وعترت وزارت بهداشت و همچنین همکاران ما در دانشگاههای علوم پزشکی از جمله رؤسای دانشگاهها، معاونان فرهنگی ودانشجویی و کارشناسان قرآنی، اساتید، دانشجویان و کارکنان، همه برای هرچه بهتر برگزار شدن این جشنواره تلاش کردند. خدا را شاکر هستیم که در این جشنواره، بیش از ۷۴ هزار نفر رشته در بخشهای مختلف مورد داوری قرار گرفت. ما علاوه بر بخشهای آوایی و معارفی، شاهد رقابت جامعه دانشگاهی در بخشهای هنری، ادبی، پژوهشی، فناوری، بخش ویژه و مسابقات تیمی بودیم.
افزایش نشاط معنوی و شناخت جامعه دانشگاهی با معارف قرآنی و دینی از اهداف برگزاری این جشنواره است
معاون فرهنگی ودانشجویی وزارت بهداشت با اشاره به اینکه ۵۲ رشته در این جشنواره مورد رقابت جامعه دانشگاهی وزارت بهداشت قرار گرفتند، خاطرنشان کرد: امسال بیش از ۵۱۳ برگزیده در جشنواره در رشتههای مختلف داریم اما امروز به دلیل محدودیتهای کرونایی و لزوم رعایت پروتکلهای بهداشتی، فقط از اندک برگزیدگانی که از دانشگاههای علوم پزشکی پایتخت هستند و گاها ساکن تهران میباشند، تقدیر حضوری انجام شد و انشاءالله جوایز بقیه برگزیدگان به دستشان خواهد رسید.
لاری تاکید کرد: وزارت بهداشت، سعادت داشته و دارد که همه ساله جشنواره قرآنی خود را با شکوه خاص برگزار کند و معاونت فرهنگی و دانشجویی به خود میباید که در مسیر برگزاری چنین جشنوارههایی، همواره جزو بهترینها در کشور بوده است. امیدوارم برگزاری این جشنوارهها موجب رشد و توسعه فرهنگ قرآنی و انس دانشگاهیان با کلام الهی باشد. هدف ما از برپایی این جشنوارهها، افزایش نشاط معنوی و شناخت جامعه دانشگاهی با معارف قرآنی و اهلبیت(ع) است و بدون شک زمانی برگزاری این جشنوارهها برای ما دستاوردهای خوبی به همراه دارد که در عمل، همه ما عامل به قرآن باشیم.
گفتنی است، "بیست و پنجمین جشنواره قرآنی هدهد" امروز دوم دی ماه با برگزاری مراسم اختتامیه این دوره از جشنواره به کار خود پایان داد. در این دوره از جشنواره ۷۴ هزار نفر رشته مشارکت خود را نهایی کردند که از این تعداد ۵۱۴نفر از ۵۳ رشته در ۷ بخش حائز رتبه شدند.
انتهای پیام
کدخبرنگار:۱۰۲۲۰
ارسال نظر