به گزارش مفدا کاشان، محمد داوود فلاحی میبدی دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در بیست و پنجمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت توانست رتبه دوم رشته حفظ جزء ۲۰ را در بخش دانشجویان کسب کند.
خبرنگار مفدا در گفتوگوی اختصاصی با این دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی کاشان و رتبه برتر مسابقات قرآن و عترت وزارت بهداشت، تلاش کرده است تا چگونگی کسب این موفقیت را از این برگزیده قرآنی جویا شود.
مفدا کاشان: خودتان را معرفی کنید.
محمدداوود فلاحی میبدی، دانشجوی رشته پزشکی ورودی سال ۹۶
مفدا کاشان: درخصوص رتبههای کسب شده در جشنوارههای ادوار گذشته قرآن و عترت دانشگاهیان دانشگاههای علوم پزشکی توضیحاتی دارید ؟
سال ۹۸ در بیست و چهارمین جشنواره قرآن وعترت وزارت بهداشت رتبه چهارم، سال ۹۷ رتبه ی دوم حفظ کل مسابقات را کسب نمودم.
مفدا کاشان: تاثیر جشنواره در زندگی شخصی خود و در موفقیت شما چگونه بوده است؟
در خصوص این جشنواره عرض کنم که تاثیر قرآن روی زندگی شخصی خیلی بیشتر از خود جشنواره است و خوب هم بوده است. هم در کنکور (نه به عنوان سهمیه مستقیم) بخاطر دروس عمومی که به من کمک کرد و باعث شد درصد بالاتری کسب کنم و در کل برای تقویت حافظه بسیار تاثیر گذار است و علاوه بر جایگاه اجتماعی منطق و درکم در مسائل بیشتر شده است.
مفدا کاشان: انگیزه شما برای شرکت در جشنواره چه بود؟
خوب جدا از انگیزه های دیگر که مانند تقویت حافظه و... انگیزه ی مالی جوایز نیز بوده است.
مفدا کاشان: برای بهتر برگزار شدن دوره های بعدی چه پیشنهادی دارید؟ کلیات وسطح جشنواره قرآن وعترت را چگونه ارزیابی می کنید؟
از نظر سطح برگزاری خوب بود فقط اینکه حفظ ۲۰ جزء در واقع حجم کتری نسبت به کل قرآن دارد و این باعث شد با توجه به مشغله من این رشته را انتخاب کنم.
مفدا کاشان: نظرتان در مورد مجازی بودن آزمون چیست؟
چاره ای جز مجازی بودن نبود ولی از نظره من حضوری بسیار زیباتر است از این جهت که بچه های مختلف همدیگر را می بینند و تجدید دیدار می شود و یک فضای قرآنی و رفاقت های قرآنی شکل می گیرد و کیفیت مجازی بودن امتحان را خوب ارزیابی می کنم.
مفدا کاشان:چه درخواستی از مسئولان دانشگاه دارید؟ و اینکه آیا مسئولان دانشگاه کمکی به شما برای کسب این موفقیت کرده اند؟
در پایان از خانم قدرت اللهی تشکر می کنم بابت پیگیری هایی که انجام دادند. واقعا همکاری فوق العاده خوب و دلسوزی بینهایت داشتند که من همیشه بر این خصلت شان تاکید می کنم .
سخن آخر:چه توصیه هایی شما بخصوص برای دانشجویان دارید؟
می توانم از دانشجویان بخواهم که قرآن را بخوانند و به خوبی های قرآن پی ببرند و نکات ارزشمند قرآن را استفاده کنند و صحبت هایی که دانشمندانی مثل انیشتین در رابطه با قرآن دارند را دست کم نگیرند و با دیدگاه نقادانه به قرآن نگاه کنند .
ارسال نظر