چهارشنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۰۸:۳۵

مسئول صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهیدصدوقی یزد خبرداد:

آغاز ثبت نام مرحله دوم وام تحصیلی نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰ از امروز

وام تحصیلی

 مسئول صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهیدصدوقی یزد گفت: ثبت نام مرحله دوم وام تحصیلی نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰ از امروز اول اردیبهشت آغاز شد و تا ۸ اردیبهشت ادامه خواهد داشت.

حسین نوری در گفت و گو با خبرنگار مفدا یزد با اعلام این خبر تصریح کرد: ثبت نام مربوط به دانشجویانی می باشد که در مرحله اول موفق به ثبت نام وام نشده بودند.

وی با بیان این مطلب که تمام مراحل ثبت نام بصورت الکترونیکی و غیر حضوری می باشد ادامه داد: دانشجویان با مراجعه portal.srd.ir ثبت نام وام تحصیلی انجام دهند.

نوری با اشاره به اینکه دانشجویان در صورت مشکل در ثبت نام با امور دانشجویی دانشکده خود تماس بگیرند افزود: دانشجویانی که در مرحله اول ثبت نام وام تحصیلی انجام داده‌اند و پرونده آنها دارای نقص هست می تواند از این فرصت استفاده کنند تا نقص پرونده خود را برطرف کنند و شامل دریافت وام تحصیلی بشوند.

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.